ingyen
webstatisztika
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Árak
Get Adobe Flash player

Kamagra Rágótabletta

 

 

Kamagra Rágótabletta   Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciaerősítő gyógyszerek közé tartozik, melyek eredményesen kezelik a erekciós gondokat és számottevően fokozzák a szexuális teljesítményt. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmilyen potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti elnevezése Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a fogyasztó vásárlás folyamán:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó dózisban, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, újratervezése során csökkentették a mellékhatásokat. Az új típusú most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

 

A potencianövelőkészítményeink akármelyike beszerezhető web patikánkban, ahol pár klikkeléssel megoldható, hogy 1 nap leforgása alatt a megrendelt készítmény az otthonában legyen. A diszkréció egyértelműen 100%, ezért senki sem fog tudni a rendeléséről. A vevők elsőszámú szempontja a beszerzésnél, hogy a gyógyszertárak mennyire megbízható minőségű készítményeket árulnak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az web shopunk kedvező árakkal és akciókkal várja vásárlóit, akiket hosszú távra igyekszünk megtartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta alkalmazása éppolyan fontos, mint a használati utasítások szerint eljárni, mertcsak így lehet garantálni, hogy a kiváló potenciajavító gyógyszer megfelelő eredményességével valóban fokozza a szexuális teljesítményt. A tabletta való bekerülését követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai összetevők elterjednek a szervezetben és rövid idő alatt hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta szedésekor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a az összetevők és az óhajtott erekció ezért tartósabb és nagyobb fokú lesz. Egy kevés folyadékkal egyszerűen elrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártyán keresztül a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata során alkohol, koffein és energiaital fogyasztása nem javasolt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciafokozó működési elve kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, melynek során a fő hatóanyag, a Sildenafil elegendő vért eljuttatva a hímvesszőbe hosszú távú erekciót hoz létre 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi stimuláció következtében a hímvessző simaizomzata ellankad és a véráramlás fokozatossá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potencianövelő gyógyszer tökéletes gyógyszer erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar orvoslására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett modernkori nyavalya több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az új fejlesztésű potenciaerősítők családjába tartozik, melyek a korábbi durva gyógyítási módszerekkel ellentétben eredményesen és diszkréten kezel. Nem kell rejtegetni semmit, merthamarább szünteti meg az erekciós problémát, mintsem az kitudódna. A pszichológiai, vagy stresszes életmód okozta átmeneti impotenciát is eredményesen gyógyítja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak éppúgy javallott, mint merevedési problémával küzdő ifjabb és korosabb társaiknak. A nemi potenciafokozásra szakosodott Kamagra gyógyszercsalád egyik legfiatalabbtagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A nemi aktusok közti újrakezdési idő is jócskán lecsökken, ami ismételt intim együttlétet és sorozatos orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy tartósan erekciót érez, a potencianövelő tabletta csak akkor hozza létre fokozott erekció gyógyító hatását, amikor nemi inger éri az agyat.

Érdemes megjegyezni, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, igencsak nagymértékben meg tudja növelni nemi teljesítményüket.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potencianövelőhöz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta négy szexuális együttlétre elegendő, amennyiben az teljes tabletta alkalmazásra kerül egy-egy szexuális együttlét alatt. A több színben pompázó pirula összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, amely hatásuknak köszönhetően tartós és erős lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú használóknak így lehet elég belőle 50mg is.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja Kamagra gyógyszerek jellemző sajátságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra reagálva a pénisz hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a hímvessző simaizomszöveteit ellankasztva sokkal több vért pumpál a pénisz barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti regenerációs idő lerövidülése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legtöbb egy darab potencianövelőt szabad alkalmazni. A pirula porciózható, ha 100 mg-os hatóanyag tartalom sok lenne, és elhanyagolható mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor többfele osztva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elég a potenciaerősítő a 4 tablettás fajtából. Nem javallott egy nap 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag használata, mivel gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a fogyasztó tetszetősnek lássa a termék külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legújabb tagjára a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a változatosság vágyat kelt. A 7db-os kiszerelésű potencianövelő mindegyike egy ízben kapható. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben vehető meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A gyógyszer felületén a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak lézermetszett, mint általában a legtöbb potencianövelő készítmény. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos csomagolás óvja a pirulákat a külső sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Az összes Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések láthatók a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ mutatja, hogy négy nem azonos íz van a csomagban.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a tabletták nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy éppen ugyanakkora méretű dobozba került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig jelentkeznek az alkalmazásánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy tartós gyógykezelés célú alkalmazása előtt ajánlott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember ítélje mega szedése kockázatos-e vagy sem, illetve mekkora dózis elegendő induló adagként a páciens részére.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet említett két tünet főleg olyankor jelentkezik, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Épp az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és igazat mondani a szakorvosnak, megvilágítani a problémát.

Szélsőséges esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta szedésénél, ha a felhasználó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert szed Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát feltétlen óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Komoly szembetegségeknél is kockázatot jelent a alkalmazása, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A alkalmazása más tablettákkal lehetséges, abban az esetben, ha tisztázott, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval A nitrát származású készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok szintén akadályozhatják a potenciaerősítő szedését. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javallottszakember megkérdezése, aki bővebb felvilágosítással tud szolgálni az egyes orvosságokhatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára hazánkban átlagosnak mondható, vagyis más potenciafokozó gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , 4 darab Kamagra Rágótabletta ára körülbelül 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kedvezőbb. A 7 darabos kiszerelésű olyan 15000Ft-ért vehető meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében nem reális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a a megrendelést megelőzően tanácsos informálódni Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol tapasztaltabb használók mondják el véleményüket a készítmény jellemzőiről, elsősorban hatásáról, mert mindenki erre kíváncsi leginkább.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciafokozó készítmények széles skáláját forgalmazza erekciós problémák gyógyítására és nemi potencianövelésre, márkajeleire próbálja a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Az originális gyógyszer kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vevő dolgát, akinek egészségre az olcsó hamisítványok károsak is lehetnek. A vásárlásnál a megrendelők bizalmatlanok legyenek, hogy hamisítvány akad a kezükbe, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta hamisított gyógyszer a piacon.

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciajavító nem vehető meg a nálunk lévő gyógyszertárakban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak más országokban lévő patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula.A világhálón keresztül is beszerezhető online patikákban, mint például cégünktől, amit mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta új terméknek számít a Hazánkban megvásárolható potencianövelők között, mivel épphogy egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ennek ellenére keresettsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható kitűnő hatása mellett, de amiért mindenki szereti az a vény nélkül megvásárlási lehetősége. Kamagra Rágótabletta vény nélküli vásárlása a legjobb mód azoknak, akik a nem bonyolult vásárlás hívei és inkább a karosszékből intézik beszerzéseiket, minthogy ellátogatnának a környékbeli gyógyszertárba. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek módjáról a vevők minden részletre kiterjedő információt kaphatnak internet patikánkban.

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta igénylésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Bizonyítandó jó szándékunkat felkínáljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, ennek köszönhetően a vásárlók kipróbálhatnak más potencianövelő készítményeket is. Az ismert internet patikák, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz vásárlókat kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha vállalják, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírt helyes alkalmazási mód szerint alkalmazzák a készítményt. A nem megfelelően használt potencianövelő termék hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

Követve a gyógyszer tárolási előírásokat nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta más embernekalkalmazásra nem átadható.

 

Netes oldalunk ezen oldalán a Kamagra Rágótabletta tabletta -ról mindent megnézhet. Kamagra Rágótabletta kedvező áron megvásárólható a Kamagra rendelés menüben jótállással!